PRESS

The Gardens Budapest - Beharangozó cikk

2019 augusztástól Budapest ingatlanpalettája egy friss, izgalmas színfolttal gazdagodik a 13.kerületben, a Reitter Ferenc és a Tahi utca találkozásánál.  A The Gardens Budapest lakóparkban valóban Angyalföld Oázisát tisztelhetjük majd, hiszen 1.800m²-es parkosított belső díszkertjével, benne saját játszóterével és egy tekintélyes méretű kerti tóval egyedüllálóan zöld, természetközeli környezetet biztosít majd új lakói számára. A 2 fázisban épülő társasház első ütemében 2  épületben 35 + 36, második ütemében egy épületben 37 praktikusan kialakított lakás várja az érdeklődőket. 

Az ingatlan fejlesztői egyértelműen a családbarát kialakítást és a harmónikus életteret határozták meg a beruházás jelszavaiként. Így, a biztonságot és a zavartalan nyugalmat mindenek előtt szem előtt tartva, csak zárt képcsőházon keresztül megközelíthető a ház kertrendszere. A családbarát szemlélet miatt a közelben számtalan bölcsőde, óvoda, iskola és egészségügyi intézmény is található. A városi előnyök mellett pedig a természet élményét a szomszédban csörgedező Rákos-patak is fokozza.

A The Gardens Budapest számos tekintetben is igazi csemegének számít a hazai ingatlanpiacon, hiszen az épületeket minden irányból körülvevő és a kert esztétikát meghatározó japán cseresznyefák is például első ízben kerülnek ültetésre itthon, ekkora mértékben. A cseresznyefák egyébként a beruházás arculatában is dominálnak, ezáltal is egyértelművé téve a lakópark természeti iránti elkötelezettségét. 

Az exkluzív tervezői szemlélet a belsőépítészeti kialakításban is vezérelv volt, ennek köszönhetően pedig a kisebb lakásokban is kényelmes, praktikusan használható terek állnak majd a tulajdonosok rendelkezésére. 

Jó hír az érdeklődök számára, hogy az értékesítés már 2017-ben megkezdődött, és 2018 novemberére a lakások 75%-a gazdára is talált. Mondhatni a The Gardens Budapest projekt már zöld úton van. 

További információk és elérhetőségek:

www.thegardensbudapest.hu

 Vissza a főoldalra